Full service produktiebegeleiding binnen uw budget

 1. Conceptontwikkeling
 2. Model – en assortimentsdefiniering
 3. Modelschetsen en maatvoering
 4. Kwaliteits- en fourniturenbepaling
 5. Produktiemonsters
 6. Uitbesteding en begeleiding van produkties
 7. Invoer en afwikkeling

NEEM UW PRODUKTIE IN EIGEN HAND

 1. Conceptontwikkeling

  In een eerste gesprek worden uw wensen en eisen aan uw kledingpakket nauwkeurig omschreven en bepaald. Aspecten als voor wie is de kleding bestemd, draagcomfort, functionaliteit, bescherming, etc….. zijn belangijke uitgangspunten die uiteindelijk in de kleding tot uiting moeten komen. Uiteraard is ook het kostenaspect in dit stadium van beduidend belang.


 2. Model- en assortimentsdefiniering

  Naar aanleiding van de eerste fase kunnen modellen nader worden gedefinieerd, of ze nu op zichzelf uitgevoerd moeten worden of onderdeel zijn van een reeds bestaand assortiment. Het verwerken van details zijn belangrijk om de functionaliteit zo optimaal mogelijk te benaderen


 3. Modelschetsen en maatvoering

  In deze fase worden alle details in technische tekeningen vastgelegd zodat u een duidelijk beeld gaat krijgen hoe de modellen er uiteindelijk uit komen te zien. Afhankelijk van uw doelgroep / dragers bepalen we dan ook de maatvoering waarbij u gebruik kunt maken van onze maattabellen of deze naar wens aan te passen.


 4. Kwaliteits – en fourniturenbepaling

  Alle details worden zichtbaar, of het nu om de doekkwaliteit gaat,kleurstelling, knopen, ritsen, logos, etc…  in deze fase is het nu ook mogelijk om gedetailleerde kostprijzen te bepalen waarna eventuele aanpassingen / aternatieven mogelijk zijn.


 5. Produktiemonsters

  Nadat alle details zijn uitgewerkt worden er produktiemonsters gemaakt die als referentie gaan dienen ter voorkoming van eventuele toekomstige misverstanden. Zelfs in deze fase zijn laatste aanpassingen / correcties nog mogelijk.


 6. Uitbesteding en begeleiding van produkties

  Uiteraard verzorgen wij ook het gehele produktieproces van A tot Z. of dit nu plaatsvindt bij onze partners in Europa, het nabije Oosten of het Verre Oosten. Wij bewaken de voortgang tot en met verscheping van uw orders binnen de gewenste termijnen.


 7. Invoer en afwikkeling

  Ook kunnen wij de invoer en afwikkeling van uw orders begeleiden zodat u er zeker van kunt zijn dat uw artikelen veilig en wel in uw magazijn zijn afgeleverd.Textil
Textil
Textil